Tweedaagse texturen met Femke De Roo – 9 en 10 augustus

230,-

Ben je klaar om je keramische horizon te verbreden en te oefenen met textuur op, in en doorheen de klei? Tijdens deze workshop gaan we samen onze creativiteit opzoeken door uitgebreid te experimenteren met verschillende texturen en mogelijkheden om je werk te personaliseren.

Aantal plaatsen: 12

Deze workshop gaat door op 9 en 10 augustus van 10u tot 16u.

 

Voor wie?
Deze workshop is perfect voor keramisten van elk niveau die hun technieken willen uitbreiden en unieke, textuurrijke creaties willen leren maken. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, er is voor ieder wat wils.

Wat ga je leren?

  • Dag 1: We beginnen met een geometrische of lijntekening als basis. Vervolgens leer je zes verschillende technieken om texturen aan te brengen, zoals carving, sgraffito, indrukken, positief/negatief stempelen en uitsnijden. Elke techniek biedt een andere manier om je expressie en stijl in het materiaal te verwerken.
  • Dag 2 gaan we een stap verder.  Je kiest je favoriete techniek om een opgebouwde vorm om te toveren naar een persoonlijk kunstwerk. Dit is je kans om alle geleerde technieken toe te passen op een daadwerkelijk object en te zien hoe de verschillende texturen samen een coherente vorm kunnen creëren.

 

Inbegrepen:

  • gebruik van materialen
  • klei
  • water, koffie of thee

 

Zelf mee te brengen :

  • lunchpakket

 

Stukken kunnen gebakken en transparant geglazuurd worden aan 10,- per stuk.