Ontdek ons aanbod

Wil je kennismaken met het draaien? Dan is een proefdraailes ideaal: onder begeleiding maak je je eerste creatie die je later afgewerkt kan komen ophalen.
Ben je gebeten en wil je het draaien echt onder de knie krijgen? We bieden lessenreeksen voor beginners en voor (licht) gevorderden. Je wordt tijdens deze lessen volledig ondergedompeld in de technieken voor centreren, draaien, vormgeving en afdraaien.
Daarnaast zijn er ook de workshops draai-initiatie en porseleindraaien. Maar je hoeft geen draaier te zijn om met klei te kunnen creëren, integendeel! Opbouwwerk en mallen bieden oneindig veel mogelijkheden. Ontdek ons aanbod, ook voor de jongsten onder ons!
Keramiek is een traag medium en oefening baart kunst. Daarom bieden we ook elke dag vrij atelier aan: je reserveert een plaatsje aan de draaischijf of aan de opbouwtafel en oefenen maar! De technieken die je tijdens een lessenreeks of workshop hebt geleerd, kan je op die manier verder onder de knie krijgen.
Op vraag en op maat: ben je op zoek naar een leuke teambuilding of een vrijgezellenactiviteit? Neem contact met ons op en we werken samen een formule uit die voldoet aan jullie wensen!
In onze winkel kan je terecht voor leuke zelfgemaakte keramiek: als cadeautje of voor jezelf, kom zeker eens een kijkje nemen tijdens de vrije ateliermomenten!