Algemene voorwaarden

Inschrijven
Je kan enkel inschrijven via de website. Betaling dient onmiddellijk bij inschrijving te gebeuren. Na betaling is je plaats aan de draaischijf of tafel gereserveerd en ontvang je van ons een bevestigingsmail. Ongeveer één week voor de start van de workshop/lessenreeks ontvang je van ons nog een mail met extra informatie.

 

Annulatievoorwaarden
Lessenreeksen en workshops gaan slechts door wanneer het minimumaantal inschrijvingen bereikt is.
Wanneer door omstandigheden een workshop/lessenreeks bij Craquelé niet kan doorgaan, wordt deze volledig terugbetaald. Indien mogelijk wordt een alternatieve datum voorgesteld zodat de cursus wel kan doorgaan.
Wanneer je zelf verhinderd bent, kan je je inschrijving annuleren tot een maand voor de start van de eerste les van de cursus. Je krijgt het cursusgeld dan terugbetaald, verminderd met 30 euro administratiekosten.
Wanneer je minder dan een maand voor de start van de cursus annuleert, wordt het cursusgeld niet terugbetaald, tenzij je zelf een plaatsvervanger aanbrengt.
Een lessenreeks wordt volledig door één persoon gevolgd en kan niet worden doorgegeven.
Als je voor de aanvang van een workshop of lessenreeks iemand anders vindt die je plek wil innemen, informeer je ons via mail.

Factuur
Per kwartaal sturen we facturen. Gelieve bij de reservatie mee te delen of je een factuur wenst.

Werken
Wil je je werken in het atelier lederhard houden, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het inpakken ervan. Er is steeds iemand in het atelier aanwezig om je hierbij te helpen.
Zorg ervoor dat je naam en de datum vermeld staan op de buitenzijde van de verpakking en dat je werk een veilige plek in het atelier krijgt. Stickers zijn beschikbaar.
Werkstukken moeten binnen een periode van één maand afgewerkt worden. Het lederhard houden van de stukken kost tijd en energie. Als dat niet lukt, kan je ze altijd laten afwerken voor een meerprijs van 10 euro/stuk.
In een atelier kan altijd iets misgaan, Craquelé is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van werk.

Glazuren
Er wordt enkel gebakken met glazuren die beschikbaar zijn in het atelier om problemen te vermijden met ovenplaten of werk van anderen. Een eigen glazuur gebruiken kan enkel na overleg met de lesgevers van Craquelé.
De glazuurcabine is enkel toegankelijk voor de lesgevers van Craquelé.

Oven
Er wordt enkel gebakken met glazuren die in het atelier beschikbaar zijn.
Craquelé kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade tijdens het bakken.
Het ovenlokaal is enkel toegankelijk voor de lesgevers van Craquelé.

Schoonmaak
Van elke cursist wordt verwacht dat hij/zij mee opruimt.
Een plek aan de tafel of aan de draaischijf laat je achter zoals je ze hebt gevonden.
Materialen en tools die je hebt gebruikt, zet je netjes terug op de daarvoor voorziene plek.

Persoonlijk materiaal
Breng geen kostbare zaken mee naar het atelier.
Craquelé is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke spullen.

Copyright
Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van V.O.F. Craquelé.
Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van V.O.F. Craquelé.