Carine

Ik ben Carine. Ik volgde een opleiding keramiek aan de academie en geef al enkele jaren les bij Atelier Craquelé. Ik geloof sterk in ‘serendipity’: een onverwachte maar fortuinlijke ontdekking.

In mijn keramiek vind je eenvoud terug, maar ook intuïtie en creativiteit. Het doorgeven van kennis geeft me enorm veel voldoening. Laat je verrassen door de schoonheid van de eenvoud en creëer je eigen unieke keramische meesterwerken.

Celine

Ik ben Celine. Naast bezig met keramiek, ben ik ook de trotse medeuitbater van sieradenwinkel Silver&Stone. Mijn dagen zijn gevuld met lesgeven en het runnen van de winkel.

Kennis en expertise te delen en zien hoe mensen zich ontwikkelen, dat is een echte kick voor mij: samen je vaardigheden naar een hoger niveau te mogen tillen. Ik hoop ook jou te mogen bijstaan bij je keramiekavontuur.

Geert

Ik ben Geert. Samen met mijn vriend Rob geniet ik van het leven in Haacht. Overdag coach ik startende leerkrachten. Of het nu om lesgeven of coachen gaat, ik ben altijd gericht op jouw traject en groei, om je keramiekvaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen.
De eenvoud van een bol klei fascineert me enorm. Het is telkens een nieuwe kans op iets moois en creatiefs. Voor mij liefst met strakke lijnen en convexe hoeken.

Lies

Ik ben Lies, sociale en creatieve levensgenieter. Als tuin- en landschapsarchitect bewonder ik elke dag weer de oneindige mogelijkheden van keramiek.

Ik heb vooral een voorliefde voor eenvoud en functionaliteit. Ik help je graag ontdekken hoe je met keramiek je eigen wereld van esthetiek en bruikbaarheid kunt creëren.

Lisa

Ik ben Lisa, creatieve en enthousiaste bezige bij. Naast mijn hobby als keramist, werk ik in het onderwijs als ondersteuner en ben ik mama van twee flinke zonen.

Ik hou enorm van afwisseling, uitdaging en blijven leren. Keramiek past perfect in dat plaatje. Ik heb me gespecialiseerd in decoratietechnieken en kleur. Ik ben er altijd om je te helpen je creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Lisbet

Ik ben Lisbet. In het echte leven IT-er, en daarnaast gepassioneerde keramiekdocent voor beginners.

Ik sta bekend om mijn precisie en oog voor detail. Het maken van speciale vormen is iets waar ik echt van geniet. Ik stop niet voordat mijn creaties perfect zijn. Met mijn gedrevenheid en directe aanpak moedig ik mijn leerlingen aan om het beste uit zichzelf te halen.

Lore

Ik ben Lore. Spring in ’t veld en eeuwige optimist. In het dagelijkse leven werk ik als urgentieverpleegkundige. Een job met een hoog stress- en adrenalinegehalte. Maar zodra ik achter de draaischijf zit, verdwijnt die hectische wereld en vind ik rust en kalmte.

Mijn passie voor keramiek kunnen doorgeven maakt me pas echt gelukkig. Doe daar nog een wijntje bij en het feest is compleet.